tynnyriauki.jpg tynnyriaamuvalo2.jpg vekaskansi880x22102013.jpg Vekas 5 hengen -palju

Vekas-kylpytynnyri

Ulkokylpy rentouttaa ja laajentaa kodin viihtyisyyttä. Siitä nauttivat kaikki perheenjäsenet ikään katsomatta. Lämmittimellä varustettuna kylpytynnyri tuottaa iloa ja hyvää oloa ympäri vuoden.

Vekas-kylpytynnyri tarjoaa vaihtoehdon, joka sopii moderniin asumiseen ja tyylikkääseen mökkiympäristöön. Vekas-kypytynnyri valmistetaan kestävästä PE-muovista. Kylpytynnyrin ajaton muotoilu istuu uusien ja olemassaolevien asuntojen pihapiiriin luontevasti. Tutustu uudistettuun Vekas-kylpytynnyrimallistoon ja valitse suosikkisi »

Tehokas Vekas-lämmitin säästää aikaa ja energiaa

Keskeinen komponentti kaikissa Vekas-kylpytynnyreissä on ainutlaatuinen lämmitinyksikkö. Sen ulkokuori ja ydin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lämmitin on erittäin tehokas. Se säästää sekä polttopuuta että lämmitysaikaa.

Vekas kehittää uutta

Vekas Oy on valmistanut kylpytynnyreitä jo yli kymmenen vuoden ajan. Yritys ei ole tyytynyt tavanomaiseen vaan se on keskittynyt kehittämään uuden tyyppisiä kylpytynnyreitä, jotka miellyttävät kaikkia aisteja.

Modernisti muovinen kylpytynnyri

Uusin auluevaltaus Vekakselle on kevään 2012 messuilla julkistettu muovinen kylpytynnyri. Tuote on huolellisen tuotekehityksen tulos ja kylpytynnyrin kaikki vaatimukset asennuksesta huoltoon saakka on mietitty maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Lopputuloksena on miellyttävä ja tyylikäs tuote, joka sopii erityisesti moderniin asumiseen ja rakennustyyliin.

100 % kotimainen

Kylpytynnyrin PE-muovinen runko valmistetaan Pipelife Finland Oy:n tehtaalla Suomessa. Myös lämmitinyksikkö ja lisävarusteet ovat kotimaista tuotantoa. Kylpytynnyrimme on siis 100 % kotimaista laatutyötä ja suunniteltu suomalaiseen käyttöön.

Vapaasti parhaalle paikalle

Muovinen kylpytynnyri on kevyt eikä vaadi perustuksia tai erillisiä rakenteita. Sen luonteva paikka on terassissa, jossa sitä on helppo ja turvallinen käyttää. Sopivassa paikassa lasten pulikointia on helppo seurata, mutta kylpytynnyri ei ole naapurin valvovan silmän alla.

Lisävarusteilla yksilöllisyyttä

Kylpytynnyrin tärkein lisävaruste on tehokas ja turvallinen lämmitysyksikkö. Sen lisäksi saatavilla on muunmuassa juomateline, lukollinen kansi, valaistus sekä vapaasti sijoitettavan kylpytynnyrin ympärille asennettava puuvuoraus.

Tilaa jo tänään

Vekas-kylpytynnyri on toimitusvalmis paketti, jonka voi ottaa yksin tein käyttöön. Tilaa jo tänään, niin pääsette nauttimaan kylpytynnyrin tuomasta ilosta ja hyvän olon tunteesta jo seuraavana saunapäivänä.